Hetty Smit     ~     Imboslaan 55     ~     dieren     ~     t: 0313 416 706     ~     e: info@hettycreeert.nl
Biografie
Ik ben Hetty Smit,62 jaar en geboren in Brabant, de jongste uit een creatieve familie.
Als kleuterleidster en later leerkracht in het basisonderwijs heb ik een brede ervaring opgedaan met lesgeven aan kinderen.
Daarnaast veel schilderlessen en workshops gevolgd bij diverse kunstenaars in Breda en Arnhem.Ook heb ik een 2 jarige cursus kunstgeschiedenis gevolgd in Velp. Mijn ervaring in het onderwijs en mijn creativiteit zijn gaan samensmelten in 2008 met als resultaat Hetty Creeert schilderen met plezier!
 

SINDS 2009 organiseer ik schilderlessen en geef ik schilder workshops op locaties.
Eerst vanuit mijn huiskameratelier daarna 3 jaar vanuit het grote atelier CASA-D in voormalig postkantoor Piersonstraat) en per 1 september 2017 in een klaslokaal van de Koningin Emma school aan de Vietorstraat 2 Dieren-zuid.
Ik schilder graag met acrylverf omdat het snel droogt en van laag op laag kan werken. Onderwerpen van mij zijn heel divers: van realistisch tot abstract, portret en landschap. Vooral het mengen van kleuren blijft een uitdaging en daar geniet ik erg van. Verschillende technieken uitproberen voelt als spelen in een speeltuin. Als ex- leerkracht vind ik het erg leuk om anderen te begeleiden in tekenen en schilderen.
Mijn ervaringen met schilder workshops voor kinderen, families, vrienden, b.s.o. en verenigingen tot 40 personen zijn erg positief. Allerlei mogelijkheden zijn bespreekbaar.
kvk: 0919.07.93